keranaMU

Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR. Teman yang paling akrab adalah AMAL.Pengawal peribadi yang paling waspada adalah DIAM. Bahasa yang paling manis adalah SENYUM. Dan ibadah yang paling indah tentunya KHUSYUK.

al-kisahnya Irfan ni suka hisap jari,so ibu suka marah kata adik katanya nanti gusi tak cantik..Lepas kena marah,dipetang sabtu yang ala2 nak hujan gitu adik pun try la pusing badannya.tapi yang pasti kat bawah tue mengunyah tangan dia sendiri sambil cover pegang2 kepala.kononya pening la tue.......nak real lagi ibu rakam gambar adik.(boleh view kat sini).Irfan boleh meniarap a day before he turns 4 months.After a lot of trying and crying sebab tak boleh angkat tangan yg sebelah lagi tue.A very happy moments for new mother like me to see my son 1 step maju..haha..Mak ngah,mama j ans shu na semua gelak tengok gambar adik yg pening kepala tue.Sekarang pantang je letak adik terus meniarap.tengah2 tidur pun nak meniarap.ibu letak bantal kiri kanan adik supaya tak tergolek2.maklumlah kekadang ibu dan ayah "ter" tidur mati sebab penat kerja.Ayah especially...to see more photos how i dii it klik here

0 comments:

Post a Comment